29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Червоноармійському районі повісився восьмикласник, якого звинуватили у крадіжці телефону

У Червоноармійському районі повісився восьмикласник, якого звинуватили у крадіжці телефону

  • 21 лютого, 2011 11:20
На Житомирщині повісився школяр, якого запідозрили у крадіжці телефону вчительки. Трагедія сталася в селі Новіни в Червоноармійському районі Житомирської області.

Минулої п'ятниці восьмикласник Андрій прийшов зі школи дуже засмучений. Батьки ледве змогли розговорити дитину, щоб розпитати, що з ним сталося. Хлопчик поскаржився, що вчителька нібито звинуватила його в крадіжці мобільного телефону. Андрій клявся, що не робив цього, і просив вчительку, щоб вона пошукала мобільний серед своїх речей.

У неділю, 20 лютого, хлопчика знайшли повішеним у госпбудівлі біля власного будинку. Вчителька знайшла свій мобільний, однак Андрій про це вже не дізнається ...

- Це ще невідомо, через що саме повісився Андрій, - сказали в школі, де навчався хлопчик. - Треба у всьому розібратися.

- У даний час проводиться перевірка всіх обставин події, - повідомив начальник прес-служби УМВС України в Житомирській області Валерій Фільо. - У тому числі розглядається версія самогубства восьмикласника через звинувачення в крадіжці телефону вчительки.

Нагадаємо, в листопаді минулого року, у райцентрі Радомишль, Житомирської області повісився 20-річний вчитель праці місцевої школи
Поділитись

Новини по темі: