29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Призначено нових голів Чуднівського, Малинського, Олевського та Коростенського районів

Призначено нових голів Чуднівського, Малинського, Олевського та Коростенського районів

  • 18 січня, 2011 14:53
Вчора 17 січня голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Рижук представив керівникам служб і організацій Чуднівського району нового голову Чуднівської райдержадміністрації Самчика Максима Юрійовича.

Про це «Журналу Житомира» сьогодні повідомило Управління у справах внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю облдержадміністрації.

Рижук подякував за роботу і гідну громадянську позицію колишнього голову Макалюка і висловив переконання, що Самчик прийшов працювати в Чуднів, маючи уявлення про особливості регіону, знає його проблеми і бачить шляхи їх вирішення, а, головне, має бажання працювати на благо жителів Чуднівщіни.

Звертаючись до присутніх, Рижук окреслив загальну соціально-економічну ситуацію в області та в Чуднівському районі, зокрема, висловив бачення перспектив розвитку району.

У цей же день перший заступник голови облдержадміністрації Микола Олещенко представив нового голову Малинської райдержадмінністраціі Геннадія Володимировича Ободзінського.

Заступник голови облдержадміністрації Микола Дейсан представив нового голову Олевської райдержадміністрації Андрія Васильовича Дяченка.

Заступник голови облдержадміністрації Ігор Орлов представив нового голову Коростенської райдержадміністрації Володимира Васильовича Нагорняка.


Біографічна довідка

Самчик Максим Юрійович

Народився 1.06.1977 року у м. Житомирі. У 2001 році закінчив Державну агроекологічну академію України за спеціальністю «зооінженер», у 2003 році - Державний агроекологічний університет за спеціальністю «економіст-бухгалтер», слухач НАДУ при Президентові України.
Працював у Бердичівській райдержадміністрації - помічником голови, згодом начальником відділу внутрішньої політики апарату, начальником фінансового управління; з 2008 до 2011 року - перший заступник голови Бердичівської райдержадміністрації.


Ободзинський Геннадій Володимирович

Народився 5 травня 1969 року у м. Малині. В 1998 році закінчив Національний технічний університет України „Київський політехнічний інститут”, менеджер. Розпочинав трудову діяльність слюсарем ІІІ розряду Бібрського лісгоспзагу Перемишлянського району Львівської області. Після служби в армії працював техніком-технологом Малинського дослідно-експериментального заводу, згодом - техніком-механіком, інженером-механіком Малинського консервно-сушильного заводу. З 1994 по 2009 рік очолював приватні підприємства «Арніка», згодом - «Надія». З 2009 року - генеральний директор приватного підприємства „Арніка” (м.Малин).


Дяченко Андрій Васильович

Народився 18 серпня 1977 року у м. Житомирі. У 1999 році закінчив Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського, вчитель історії та правознавства, з 2008 навчається в Житомирському національному агроекологічному університеті. Працював викладачем історії та правознавства Житомирського агротехнічного коледжу, помічником-консультантом народного депутата України, керівником апарату Житомирського обласного відділення Партії регіонів. У 2010 році – заступник голови Житомирської обласної ради.


Нагорняк Володимир Васильович

Народився 17.07.1966 року у с. Губенкове Володарсько-Волинського району. У 1992 р. закінчив Житомирський державний педагогічний інститут ім. І. Франка‚ вчитель біології і хімії. Трудову діяльність розпочинав учнем муляра в ПМК №44 смт Іршанськ Володарсько-Волинського району. Прходив службу в армії. Після закінчення Житомирського державного педагогічного інституту ім. І.Франка працював вчителем, згодом заступником директора Лісівщинської середньої школи, що у Коростенському районі. З 2000 року - начальник відділу у справах неповнолітніх, згодом - начальник служби у справах дітей, з 2008 по 2011 рік - начальник відділу освіти Коростенської райдержадміністрації.
Поділитись

Новини по темі: