30 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • Клуб Анонімних Авторів відновив роботу в Житомирі: як долучитися

Клуб Анонімних Авторів відновив роботу в Житомирі: як долучитися

  • 10 квітня, 2024 15:18

У Житомирі на базі освітньо-культурного Гончаренко центру відновив роботу Клуб Анонімних Авторів. Тут щотижня проводять творчі зустрічі, аби допомогти житомирянам розвивати навички письма та ділитися власним мистецтвом з іншими. 

Як зазначають організатори, Клуб Анонімних Авторів запустили в Житомирі ще в 2016 році, однак він припинив свою роботу через повномасштабне вторгнення росії. Цього березня Клуб відновлює зустрічі на базі Гончаренко центру під менторством психологині та книголюбки Юлії Пучич.

«Це масштабний проєкт, який нараховує більше 50 представництв у різних містах України та світу, залучаючи як українців та діаспору, так і іноземців. Його менторить Таіс Золотковська — письменниця й авторка книг для дорослих і дітей», — діляться організатори. 

Там також додають: зустрічі проходять щотижня, і збирають від 10 до 15 учасників. На кожній зустрічі їм пропонують нову тему, а тому долучитися до Клубу можна на будь-якому етапі. 

«На зустрічах ми знайомимось, спілкуємося та виконуємо творчі завдання. А згодом пишемо та обговорюємо між собою перші проби пера. Ми вчимося писати, викладати свої емоції на папері, долати страх та розвивати творче мислення», — каже модераторка Клубу в Житомирі Галина Присяжнюк. 

Долучитись до занять запрошують всіх, незалежно від віку та навичок — адже на всіх учасників чекає дружня та творча атмосфера, де немає місця критиці. Серед учасників Клубу — студенти, матусі в декреті, педагоги, письменники та поети, митці, громадські активісти та багато інших творчих людей. 

Зустрічі проходять щопонеділка о 18.00 та тривають дві години. Для запису закликають телефонувати за номером +38 097 627 61 30. 

Поділитись

Новини по темі: