10 травня, 2024
Ми в соцмережах

Житомирян просять повідомляти про необґрунтоване завищення цін

  • 14 березня, 2022 17:08

Державна податкова служба закликає підприємців не здійснювати реалізацію товарів за завищеними цінами. Відповідне повідомлення розміщене на Facebook-сторінці ДПС у Житомирській області.

Також податківці закликають не порушувати законодавчі норми і дозволяти покупцям розраховуватися банківськими картками.

"Головне управління ДПС у Житомирській області звертається до кожного платника податків та закликає усіх проявити свою громадянську свідомість і не здійснювати реалізацію товарів за завищеними цінами. Також наголошуємо, що банківська система України працює стабільно. Тому просимо суб’єктів господарювання не порушувати законодавчих норм і створити всі необхідні умови для громадян щодо розрахунків за допомогою платіжних банківських карт та інших електронних платіжних засобів", - наголошують в ДПС.

Громадян, яким відомі факти різкого підвищення цін на продукти харчування, лікарські засоби, паливно-мастильні матеріали, а також відмови у безготівковому розрахунку за допомогою банківських платіжних засобів (термінал), закликають за можливості зафіксувати факти порушення та надіслати інформацію із зазначенням місцезнаходження об’єкта торгівлі на електронну адресу zt.tax.press@ukr.net.

Поділитись

Новини по темі: