19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Опитування житомирян: чи потрібно робити вулицю Лятошинського пішохідною?

Опитування житомирян: чи потрібно робити вулицю Лятошинського пішохідною?

  • 27 вересня, 2021 16:10
У Житомирі в рамках Європейського тижня мобільності мешканці міста обговорювали майбутню концепцію вулиці Лятошинського. Як повідомили в мерії, до обговорення долучилися батьки учнів гуманітарної гімназії №23, велоспільнота та бізнес. 

Близько пів сотні людей викладали своє бачення реконструкції вулиці: повністю пішохідна, частково пішохідна, пішохідна лише в святкові дні або ж залишити існуючу організацію руху.
 

«Більшість погоджується з тим, що це може бути простір для спільного користування. Він може бути безбар'єрним, щоб всі учасники почували себе комфортно і всі інтереси були враховані. За результатами цього обговорення місто має переглянути технічне завдання на розробку ПКД і за кошти місцевого бюджету розробити документацію для майбутньої реконструкції вулиці Лятошинського», - зазначив організатор Європейського тижня мобільності Борис Пахолюк.


Житомиряни, що не були присутні на зустрічі, також можуть висловити власну думку щодо майбутньої реконструкції вулиці Лятошинського. Для цього потрібно перейти за посиланням та відповісти на декілька питань.

Нагадаємо, плани по об'єднанню вулиці Михайлівської та Лятошинського в єдиний пішохідний простір озвучували ще в 2017 році.

Взимку 2021-го в міськраді створили робочу групу і всерйоз зайнялися проєктом реконструкції вулиці.

Одна із запропонованих концепцій реконструкції вулиці / ГО "Асоціація Велосипедистів Житомирщини"
Поділитись

Новини по темі: