25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Карантин у Житомирі: поліція посилено перевіряє дотримання обмежень

Карантин у Житомирі: поліція посилено перевіряє дотримання обмежень

  • 6 квітня, 2021 13:17
Поліція посилює контроль за дотриманням встановлених карантинних заходів. 6 квітня понад 120 правоохоронців розпочали патрулювання вулиць Житомира.

Як повідомили "Журналу Житомира" в ГУ Нацполіції Житомирської області, правоохоронці перевірятимуть дотримання суб’єктами господарювання та громадянами встановлених державою обмежень під час карантину. Також проводитимуть роз’яснювальну роботу.


 

"Посилені відпрацювання населених пунктів Житомирщини, спрямовані на зниження вуличної злочинності та попередження правопорушень, вже стали постійними, – коментує заступник начальника ГУНП в Житомирській області Артем Лисогор. – Водночас особливу увагу поліцейські звертають на дотримання карантинних заходів громадянами та працівниками різних сфер діяльності. Тільки минулого тижня було виявлено майже півтисячі таких порушень та складені відповідні матеріали. А загалом з початку відпрацювань поліцейські склали близько 4 тисяч адміністративних протоколів".




Поліцейські закликають жителів і гостей Житомира дотримуватись необхідних протиепідемічних заходів, аби вберегти себе та оточуючих від захворювання з тяжкими наслідками.

Нагадаємо, злісним порушникам карантину будуть виносити на місці протоколи про штраф у 170 гривень, або постанову про штраф у 17 тисяч, якщо порушення зафіксовано в громадському транспорті або державній установі.
Поділитись

Новини по темі: