28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • «Проблема в людях і техніці»: в міськраді провели термінову нараду з питань прибирання снігу

«Проблема в людях і техніці»: в міськраді провели термінову нараду з питань прибирання снігу

  • 8 лютого, 2021 17:44
У Житомирській міській раді 8 лютого провели термінову нараду щодо прибирання снігу. Участь в нараді прийняли заступники мера, представники керуючих компаній, профільних управлінь та комунальних підприємств.

"Олександр Шевчук акцентував, що протягом найближчих 5 днів буде погіршення погодних умов, тому потрібно об'єднати усі зусилля і подолати наслідки негоди. Присутні обговорили можливі питання взаємодії та обміном техніки, проговорили хто, за яку ділянку відповідальний", – зазначають в міській раді. 

Заступник міського голови Олександр Шевчук зазначив, що піскосуміші вистачає, проблема у людях та техніці. 


 

"У мене є прохання до наших комунальних підприємств, за прогнозом сніг не зупиниться, а буде йти, тому маємо об'єднатись і відпрацювати спільне прибирання", – сказав Шевчук.


Присутні прозвітували про кількість працюючих та наявність матеріалів для прибирання снігу. Також визначили відповідальних осіб за кожну ділянку доріг. Всі присутні з розумінням поставилися до завдань та завірили, що "все буде виконано".
 

Передісторія


Як і прогнозувалося, в ніч на 8 лютого циклон приніс у Житомир і область арктичне повітря зі снігопадами.

Комунальна техніка не справляється з прибиранням вулиць. Вранці в місті були затори, до вечора ситуація ще більше ускладнилася. 
Поділитись

Новини по темі: