29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Вулиці Житомира засипані снігом: тим часом мерія звітує про роботу в «посиленому режимі»

Вулиці Житомира засипані снігом: тим часом мерія звітує про роботу в «посиленому режимі»

  • 8 лютого, 2021 12:11
Станом на 12:00 у Житомирі на основних і другорядних вулицях вкрай мало снігоприбиральної техніки, проїжджа частина не очищена від снігу. Аналогічна ситуація на головних майданах міста.

Зранку в більшості районів міста спостерігались затори, зокрема, рух транспорту був ускладнений на вулиці Перемоги, проспекті Незалежності, вулиці Покровській, Київській, Великій Бердичівській та Шевченка.

О 10 годині Житомирська міська рада повідомила, що 8 лютого до прибирання снігу залучені працівники комунального підприємства "Управління автомобільних шляхів", управляючі компанії, ОСББ – загалом понад 400 осіб



"Активно прибирають прилеглі території та тротуари в закладах освіти, медицини та на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків", – наголошують у міській раді.



Також на вулицях Житомира працювала механізована протиожеледна бригада в складі 11 одиниць спецтехніки.

Мешканців міста закликають тимчасово утриматись від поїздок на особистих транспортних засобах, а при неможливості – бути максимально уважними, не залишати свої автомобілі на узбіччі доріг в місцях, де вони будуть ускладнювати роботу комунальної снігоприбиральної техніки.

Тим часом снігопад продовжується і прогноз невтішний для комунальників – орієнтовно сніжитиме аж до вихідних.

Поділитись

Новини по темі: