19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Перший у Житомирі «Прозорий офіс» отримав довгоочікувану техніку і готується до відкриття

Перший у Житомирі «Прозорий офіс» отримав довгоочікувану техніку і готується до відкриття

  • 25 січня, 2021 8:55
Перший у Житомирі «Прозорий офіс» з надання адміністративних послуг нарешті отримав меблі та комп'ютерну техніку, без якої він не міг розпочати роботу.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив нардеп від Житомира Ігор Герасименко.
 

«Ми вже досить довго чуємо про «Прозорий офіс» на Польовій (Центр надання адміністративних та соціальних послуг за адресою: площа Польова, 8), де планують надавати більше 200 видів різних затребуваних послуг: від реєстрації бізнесу до отримання пенсійного посвідчення, оформлення пільг, субсидій, допомог. Реконструйований в кінці 2019 року за рахунок як місцевих, так і державних коштів, через припинення державного фінансування цього проєкту стояв дійсно «прозорий» - без меблів та технічного забезпечення, що не давало можливості його відкрити. Розв’язання цієї проблеми однозначно є важливим для нашого міста, адже саме комплексність, зручність, оперативність є основними критеріями надання сучасних послуг. За безпосереднього мого сприяння Житомирську міську раду було включено до отримувачів техніки та меблів в межах проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України», що реалізується Мінсоцполітики та Мінфіном в ОТГ», – повідомив нардеп.


За результатами проведеного Мінсоцполітики тендера для «Прозорого офісу» придбали понад 850 одиниць меблів на суму близько 3,2 млн гривень, 300 одиниць комп’ютерної техніки та програмного забезпечення на 5 млн гривень.

Наразі триває встановлення техніки. Відкриття «Прозорого офісу» заплановано на лютий.

Нагадаємо, ТОВ «Зодчество ЛТД» виграло тендер восени 2018 року з реконструкції адмінбудівлі у перший у Житомирі Центр надання адміністративних послуг у форматі «Прозорий офіс»Сума укладеного договору склала 35,4 млн грн. Влітку 2019 року поруч з майбутнім «Прозорим офісом» почали реконструкцію скверу та фонтану. На роботи з держбюджету було спрямовано 10,6 млн гривень. У жовтні для завершення реконструкції скверу та «Прозорого офісу» виділили ще 34 млн гривень.

Поділитись

Новини по темі: