28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Як просувається реконструкція скверу на Польовій та коли чекати відкриття. ФОТО

Як просувається реконструкція скверу на Польовій та коли чекати відкриття. ФОТО

  • 13 вересня, 2019 17:49
У Житомирі триває реконструкція скверу в мікрорайоні Польова, на яку з державного бюджету спрямували 10,6 млн гривень. Зараз тут завершуються демонтажні роботи у самому фонтані «Космонавт»‎.

Як повідомляє Житомир інфо, будівельники зняли старе бетонне покриття та готуються до виконання оздоблювальних робіт у чаші фонтану. Також розпочали підготовчі роботи для встановлення освітлення, після чого почнуть монтувати електромережі. 

На території скверу продовжують класти тротуарну плитку.

За проєктом, після завершення реконструкції сквер має нагадувати сонячну систему. Дитячі, спортивний майданчики та зони відпочинку мають продовжувати «космічну»‎ тему. За словами радника міського голови, оновлений сквер мешканці Польової мають побачити наприкінці року.
 

«Договір підписано до кінця року, реально, я думаю, до кінця жовтня всі роботи будуть закінчені. Сквер закінчать трохи раніше, а фонтаном десь місяць-півтора будуть займатися. Згідно з проектом, там будуть встановлені нові світильники, зони для відпочинку, спортивний, дитячий майданчик»‎, - розповідає радник міського голови Олександр Черняхович.


Мешканці мікрорайону Польова зазначають, що на ділянці постійно працюють будівельники.

Як повідомляв «Журнал Житомира», раніше мер Житомира показав ескіз оновленого скверу на Польовій поруч з фонтаном «Космонавт».












 
Поділитись

Новини по темі: