29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Протест у Житомирі. Люди перекривали вулиці і вимагали знизити тарифи: фото і відео

Протест у Житомирі. Люди перекривали вулиці і вимагали знизити тарифи: фото і відео

  • 13 січня, 2021 11:29
Біля житомирської школи №10, що на Київському шосе, близько 10:00 зібралося кілька десятків людей з наміром перекривати трасу, протестуючи проти підвищення тарифів на комунальні послуги. 

За повідомлення Житомир інфо, люди тримали у руках плакати з написами: «Ви що, хочете нас в могилу загнати?», «Сухомлин, мы требуем отменить поднятые тарифы на воду и на проезд», «Скільки можна красти наші гроші?», «Будьте людьми, а не упирями» тощо.



На місці події працювали правоохоронці.

Близько 10:30 люди вийшли на трасу. Однак, поки організовувався мітинг, поліція пустила транспорт в об'їзд – по вулиці Саєнка. Тож люди перекрили перехрестя Київського шосе та вулиці Зайка, а також вулицю Параджанова.



Активіст Сергій Ткачук, один з організаторів протесту, запросив на мітинг голову Житомирської облдержадміністрації Віталія Бунечка та мера Сергія Сухомлина. Ткачук зазначив: якщо голова ОДА та мер не прибудуть на місце протягом 10 хвилин, люди вирушать до авто- та залізничного вокзалу та повністю перекриють виїзд з міста.

 
Відео з місця події / Times.zt

Близько 10:40 на місце прибув заступник міського голови Сергій Кондратюк, дещо раніше приїхав заступник голови обласної ради Володимир Ширма.

О 10:50 люди вирушили в бік автовокзалу та перекрили рух вулицею Київською. Далі запланований протест біля АТ «Житомиргаз» на вулиці Фещенко-Чопівського.

















ФОТО: Житомир інфо
Поділитись

Новини по темі: