25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Працівники «Житомиртеплокомуненерго» четвертий місяць не отримують зарплату: буде страйк

Працівники «Житомиртеплокомуненерго» четвертий місяць не отримують зарплату: буде страйк

  • 4 грудня, 2020 8:54
Працівники комунального підприємства «Житомиртеплокомуненерго» готуються до страйку, бо їм вже четвертий місяць не виплачують зарплату.

Про це 3 грудня в коментарі виданню Житомир інфо сказав мер Сергій Сухомлин.
 

«Наше теплокомуненерго – єдине комунальне підприємство в Україні, яке підписало мирову угоду з «Нафтогазом». Після цього у виконавчій службі сказали, що потрібне рішення суду, щоб розблокувати рахунки. Ми отримали рішення суду, сьогодні вже пройшло більш ніж два тижні після того, як суд надіслав своє рішення в Державну виконавчу службу для розблокування рахунків, але результатів досі немає. Сьогодні, за моєю інформацією, профком «Житомиртеплокомуненерго» пише заяву про проведення страйку в Житомирі та у Києві – поїдуть страйкувати до Міністерства юстиції. Нам потрібні розблоковані рахунки, щоб виплатити людям зарплату, яку вони не отримують вже четвертий місяць. Кошти на рахунку є, а виплатити ми не можемо», – сказав мер Житомира.


Нагадаємо, рахунки КП «Житомиртеплокомуненерго» заблоковані з серпня рішенням виконавчої служби. Директор підприємства Дмитро Рогожин назвав це рішення заангажованим та незаконним. Заступник мера Сергій Кондратюк пояснив, що у теплокомуненерго дійсно були борги, втім вони були реструктуризовані ще кілька років тому і комунальне підприємство справно їх виплачувало.
Поділитись

Новини по темі: