29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Теплокомуненерго арештували рахунки. Опалювальний сезон у Житомирі під загрозою зриву

Теплокомуненерго арештували рахунки. Опалювальний сезон у Житомирі під загрозою зриву

  • 8 вересня, 2020 12:50
Виконавча служба арештувала рахунки комунального підприємства "Житомиртеплокомуненерго". Відтак, старт опалювального сезону у Житомирі під загрозою зриву.

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин у відеозверненні розповів, що така ж ситуація склалася й в інших містах країни.
 

"На носі опалювальний сезон. Зараз ми не можемо заплатити кошти за повірку лічильників, для того щоб відкрити котельні. Зараз ми не можемо виплатити заробітну плату людям на підприємстві. Зараз йдуть ремонти, які проводить теплокомуненерго, і ми також не можемо розрахуватися з підрядником", – зазначив мер міста.


Сухомлин додав, що представники центральної влади прикриваються карантином і жодним чином не вирішують ситуацію.
 

"Опалювальний сезон ми все ж запустимо у місті Житомирі, незалежно від того, чи арештовані у нас рахунки. Але це буде зробити набагато складніше. Коли Верховна Рада приймає закон про ігровий бізнес, на який є час ... На минулому тижні Верховна рада приймає наступний закон, який дозволяє хостели переводити у категорію готелів. Я думаю, що це робиться для того, щоб потім в цих приміщеннях можна була легко відкривати зали ігрових автоматів. І ось на це все час є, а на те, щоб розібратися в ситуації, зняти арешти і дати можливість містам підготуватися до опалювального сезону – часу немає. Ну, тоді привіт всім", – резюмував Сергій Сухомлин.


Поділитись

Новини по темі: