29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У комунальному транспорті Житомира посилено перевіряють пасажирів

У комунальному транспорті Житомира посилено перевіряють пасажирів

  • 23 червня, 2020 16:27
У житомирських тролейбусах, трамваях та комунальних автобусах посилили контроль за дотриманням режиму перепусток. Наявність перепусток, які дають право на проїзд в години пік, перевіряють контролери та мобільна група міського управління транспорту, інформує "Суспільне Житомир".
 

"Ми не припиняємо контроль за перепустками у пасажирів. Усіх приватних перевізників ми поставили до відома, що режим перепусток є обов'язковим. У нас працює мобільна група з управління транспорту, яка контролює, щоб водії та кондуктори запускали лише пасажирів з перепустками. Але з 10.00 до 16.00 можна їздити без посвідчення, а у вихідні дні перепустки скасовані", – повідомив заступник міського голови Олександр Шевчук.


Кондукторка Галина Перегуда розповіла, що деякі пасажири хочуть проїхати без перепустки та конфліктують із кондукторами.

"Я їм кажу, що без перепустки не можна. Деякі після цього виходять з тролейбуса, деякі сперечаються, але потім виходять. Люди по-різному себе поводять, буває обзивають", – розповіла жінка.

Деякі пасажири кажуть, що завдяки перепусткам можна комфортно доїхати на роботу.
 

"Якщо зранку буде великий потік пасажирів, це сприятиме поширенню коронавірусу. Краще ми будемо їздити із перепустками до десятої години, щоб можна було нормально доїхати на роботу. Завдяки цій пропускній системі на роботу можна доїхати комфортно", – зазначив житомирянин Валерій.


Як повідомляв "Журнал Житомира", у Житомирі через карантин діють нові правила проїзду в громадському транспорті. Так, в робочі дні з 10:00 до 16:00 і у вихідні користуватися міським громадським транспортом можна без спеціального посвідчення. В інший час наявність посвідчення в громадському транспорті є обов'язковим.
Поділитись

Новини по темі: