28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі на великодні вихідні скасували рух тролейбусів і трамваїв

У Житомирі на великодні вихідні скасували рух тролейбусів і трамваїв

  • 16 квітня, 2020 12:23
  • 1
У Житомирі на період святкування Великодня повністю скасують роботу міського електротранспорту. Трамваї та тролейбуси не будуть курсувати у місті 18, 19 та 20 квітня.

Відповідне оголошення розміщене на сайті Житомирської міської ради.

У мерії наголошують, що таке рішення прийнято для недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на території Житомирської міської об’єднаної територіальної громади.
 

"Підвіз медичних працівників та працівників об’єктів критичної інфраструктури до робочих місць буде забезпечено автобусними маршрутами з врахуванням прийнятих обмежувальних заходів", – інформує міська рада.


Нагадуємо, що скористатися міським громадським транспортом у Житомирі можна виключно за наявності спеціального посвідчення та засобів індивідуального захисту.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Кнопочка маленькая
16 квітня, 2020 19:48:07

Правильно , но как добраться мед.работникам в эти дни с Богунии до Станишовки. У нас нет подвоза на время карантина , мы умудряемся добраться кто как может . С Полевой пешком возле пушки через поле, Богуния до Музыкалки и пытается сесть в маршрутку. У ВСЕХ есть подвозы , кроме мед. работников ЖОДКЛ И ЦРБ,. Фарм фабрика в Станишовке и та возит своих сотрудников,