29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • СБУ проведе у Житомирі антитерористичні навчання: можливе запровадження особливого режиму

СБУ проведе у Житомирі антитерористичні навчання: можливе запровадження особливого режиму

  • 28 жовтня, 2019 16:58
29-31 жовтня Служба безпеки України проведе антитерористичні навчання на території Житомира та області. Під час навчань можливе тимчасове запровадження особливого режиму.
 

"Під час масштабних тренувань, що пройдуть в умовах, максимально наближених до реальних, в окремих районах можливе тимчасове запровадження особливого режиму, у тому числі обмеження або заборона руху транспортних засобів і пішоходів, перевірка документів, що посвідчують особу, огляд особистих речей та автомобілів тощо", - інформує пресгрупа УСБУ в Житомирській області.


У навчаннях візьмуть участь регіональні підрозділи СБУ, Національної поліції, Нацгвардії, Збройних Сил України, Державної прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій, а також представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

Служба безпеки України просить жителів та гостей регіону із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців.

Також СБУ просить громадян інформувати правоохоронців у випадку:
 
  • прибуття чи перебування у регіоні підозрілих осіб, які виявляють підвищений інтерес до військових об’єктів, будівель органів державної влади, об’єктів критичної інфраструктури та місць масового перебування людей;
  • появи підозрілих транспортних засобів чи безпілотних літальних апаратів поблизу стратегічних об’єктів;
  • виявлення підозрілих предметів чи засобів ураження; 
  • отримання інформації про наміри здійснення диверсійної та терористичної діяльності або інших протиправних дій.

"У випадку отримання такої інформації просимо звертатися за номерами "гарячої лінії" УСБУ в Житомирській області (0412) 47-21-52, (096) 563-02-07 або телефонувати на спецлінію Національної поліції 102", - додають у СБУ.
Поділитись

Новини по темі: