29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Відмінили тендер на створення у Житомирі ще одного «Прозорого офісу»

Відмінили тендер на створення у Житомирі ще одного «Прозорого офісу»

  • 18 жовтня, 2019 17:48
У Житомирі відкладається реконструкція адмінбудівлі Богунської райради під «Прозорий офіс». Управління капітального будівництва відмінило другий тендер.

Про це йдеться у повідомленні про відміну торгів, опублікованому на ресурсі ProZorro, передає Житомир інфо.

В обґрунтуванні причин відміни торгів вказано, що один з учасників закупівлі – ДП «Фаворит ОПТ» АТЗТ «Фаворит», тендерна пропозиція якого була відхилена 10 серпня, подав скаргу до постійнодіючої адміністративної колегії Антимонопольного комітету України з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель.

ДП «Фаворит ОПТ» АТЗТ «Фаворит не погодилось з рішенням замовника про визначення іншого учасника торгів – ТОВ «Зодчество ЛТД» переможцем, і вказало на кілька порушень порядку проведення процедури закупівлі управлінням капітального будівництва.

Адмінколегія Антимонопольного комітету України розглянула дану скаргу і 10 жовтня постановила зобов’язати управління капітального будівництва відмінити процедуру закупівлі.

Нагадаємо, перший в Житомирі центр надання адміністративних послуг «Прозорий офіс» готується до відкриття на Польовій в приміщенні Корольовської райради.
Поділитись

Новини по темі: