29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі перевірили доступність «Прозорого офісу» для людей з інвалідністю. ФОТО

У Житомирі перевірили доступність «Прозорого офісу» для людей з інвалідністю. ФОТО

  • 5 серпня, 2019 13:17
У першому у Житомирі "Прозорому офісі" - сучасному центрі надання адміністративних послуг представники мерії, замовника, виконавця проекту та громадських організацій перевірили стан доступності для осіб з інвалідністю та інших мало мобільних груп населення.

Як пояснили "Журналу Житомира" у мерії, щоб краще відчути потреби людей, які не можуть самостійно пересуватися, учасники заходу спробували самостійно подолати пандус на інвалідному візку.
 

"Щоб показати як в центрі надання соціальних послуг "Прозорий офіс" буде забезпечено право безперешкодного доступу людей з інвалідністю до соціального об’єкту, проаналізувати вже проведені роботи, визначити кращі практики та уникнути помилок під час реалізації подальших проектів, до "Прозорого офісу" ми запросили і самих проектантів, і представників громадських організацій, які опікуються проблемами людей з інвалідністю", - розповів радник міського голови Олександр Черняхович.


Учасники заходу відвідали основні локації на будівництві, де не лише ознайомилися із ходом виконаних робіт, але й обговорили питання щодо усунення будь-яких перешкод для зручного пересування та отримання якісних послуг особами з інвалідністю, інших мало мобільних груп населення під час відвідування тих чи інших об’єктів. 

Представники замовника і виконавці проекту отримали відповідні рекомендації, які будуть враховані при завершенні будівництва "Прозорого офісу".

Нагадаємо, перший житомирський "Прозорий офіс" планують відкрити у вересні.















Поділитись

Новини по темі: