19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Житомир в очікуванні президентів: центральна площа очеплена, на вулицях сотні правоохоронців. ФОТО

Житомир в очікуванні президентів: центральна площа очеплена, на вулицях сотні правоохоронців. ФОТО

  • 4 жовтня, 2019 9:46
  • 1
У Житомирі триває Форум регіонів України та Республіки Білорусь. Згідно з програмою проведення заходу 4 жовтня очікується приїзд на Форум президентів обох держав – Олександра Лукашенка та Володимира Зеленського.

Основні заходи за їх участі відбуватимуться в драмтеатрі, тож вхід у центральну частину міста з самого ранку під особливою охороною, повідомляє Житомир інфо.

На усіх в’їздах та проходах до Соборного майдану стоїть щільний ряд правоохоронців, які не пропускають не лише автотранспорт, а й пішоходів.

Поліція та нацгвардійці працюють і на головних вулицях міста: Київській та Великій Бердичівській, та на майдані Корольова, біля будівлі Житомирської облдержадміністрації.

Як повідомлялося, проведення міжнародного форуму внесло корективи в транспортну мережу Житомира: перекрита головна площа, 4 жовтня анонсували перекриття ще кількох вулиць.

Поліція радить водіям планувати маршрути руху, враховуючи перекриття, а по можливості утриматися від користування власним транспортом. Житомирська міськрада просить у житомирян вибачення за деякі незручності.



















ФОТО: Житомир інфо
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

4 жовтня, 2019 12:30:18

Повна відкритість, все для людей