23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Китайці мають пришвидшити темпи реконструкції Північної об'їзної Житомира – САД

Китайці мають пришвидшити темпи реконструкції Північної об'їзної Житомира – САД

  • 9 вересня, 2019 17:39
У передмісті Житомира на дорозі М-06 Київ-Чоп триває реконструкція Північної об’їзної. Днями відбулася спільна нарада Служби автодоріг області та китайського підрядника.

Під час засідання обговорили питання пришвидшення темпів виконання робіт та підписання угоди на утримання ділянки автодороги в зимовий період.
 

"Для виконання поставлених завдань встановлено суворі строки: до 10 вересня цього року надати уточнений графік реалізації по кожній з частин об’єкту реконструкції, а до 1 жовтня усунути наявну ямковість та мати угоду на зимове експлуатаційне утримання наявної ділянки шляху, що також підлягає реконструкці", - інформує САД у Житомирській області.


Незалежний інженер технічного нагляду FIDIC відзначив незначний прогрес в роботі. За його словами, реальний результат роботи можна буде побачити після влаштування цементобетонного покриття на половині ділянки, і для цього вже 50% основи готово.

У свою чергу, представники підрядника Sinohydro Corporation Limited відзначили, що усі лабораторні випробування самого бетону та його складових мають гарні показники.

Нагадаємо, в результаті реконструкції дорога буде розширена з двох до чотирьох смуг. Протяжність дороги складе 22,5 км. Фінансування проекту здійснюється за кошти Європейського банку реконструкції й розвитку, а також Європейського інвестиційного банку. Вартість робіт складає близько 42 млн євро, підрядником виступає китайська компанія «Sinohydro Corporation Limited», яка приступила до робіт у 2018 році.
Поділитись

Новини по темі: