27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Житомиряни перекривали вулицю з вимогою повернути автобуси №53 і 53А. ФОТО

Житомиряни перекривали вулицю з вимогою повернути автобуси №53 і 53А. ФОТО

  • 16 серпня, 2019 11:56
16 серпня житомиряни з мікрорайону Крошня вийшли на акцію протесту, вимагаючи повернення міських автобусних маршрутів №53 та 53А. До протесту долучилося близько 10 людей, які ходили по пішохідному переходу на вулиці Покровській, неподалік залізничного переїзду. 

Акція тривала хвилин 15. В результаті перекриття на дорозі тимчасово утворилася «тягнучка».

Як передає сайт Житомир інфо, 15 серпня у Житомирській міській раді відбулися громадські обговорення щодо проблеми транспортного забезпечення мікрорайону Крошня: люди вимагали повернути маршрутів № 53 та 53А. 

Зустріч тривала майже 2 години, проте налагодити конструктивний діалог не вдалося. Врешті, громада повідомила, що 16 серпня перекриватиме дорогу на вулиці Покровській, біля залізничного переїзду, щоби домогтися повернення скасованих маршрутів. Житомиряни своєї обіцянки дотримались.

Як повідомляв «Журнал Житомира», з 7 серпня в Житомирі закрили автобусні маршрути №53 та №53А. Натомість був відновлений маршрут №4 і запущений оновлений маршрут №110. Жителі Крошні запевняють, що нове транспортне сполучення із центром Житомира є незручним і не задовольняє потреби всіх жителів.







 
Поділитись

Новини по темі: