23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • 30 млн на Палац спорту, 4 млн - на дороги: Житомирський виконком розподілив субвенції з держбюджету

30 млн на Палац спорту, 4 млн - на дороги: Житомирський виконком розподілив субвенції з держбюджету

  • 17 липня, 2019 11:48
У Житомирі 30 млн гривень спрямують на будівництво Палацу спорту, ще 4 млн грн - на ремонт вулиць та доріг. Відповідне рішення прийняли 17 липня члени виконавчого комітету, розглянувши питання щодо субвенції з державного бюджету.
 

"30 млн грн субвенції, яка надійшла з державного бюджету, буде спрямовано на будівництво Палацу спорту за адресою: м. Житомир, бульвар Старий, 14-а", - інформує міська рада.


Також сьогодні члени виконкому проголосували "за" прийняття субвенції з державного бюджету на суму 2 млн гривень та перерозподілу видатків спеціального фонду місцевого бюджету. 

"Завдяки прийнятому рішенню 4 млн грн коштів з місцевого бюджету буде спрямовано на капітальний ремонт та реконструкцію вулиць, доріг та шляхопроводів міста Житомира", - додають у мерії.

Як повідомляв "ЖЖ", Житомир став одним з п'яти міст, які отримали від уряду кошти на будівництво нового Палацу спорту. Раніше були представлені ескізи сучасного палацу спорту на 3000 місць. 14 травня міський голова Житомира їздив у столицю, щоб презентувати концепцію нового Палацу спорту перед міжвідомчою комісією.
Поділитись

Новини по темі: