19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • «Житлових будинків у гідропарку ніхто будувати не буде. Це рекреаційна зона і крапка», - Сухомлин

«Житлових будинків у гідропарку ніхто будувати не буде. Це рекреаційна зона і крапка», - Сухомлин

  • 6 травня, 2019 14:40
Житлові будинки та котеджі у Гідропарку міста Житомира будувати не будуть і не планують. Про це сьогодні, 6 травня, заявив міський голова Сергій Сухомлин.

За його словами, у 2008 році документи на землі у Гідропарку були виготовлені з грубими порушеннями і невідповідністю цільовому призначенню (02.01 Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд). Наразі міська влада працює над вирішенням цих помилок. 
 

"Якраз на минулій сесії надали дозвіл на відведення цих земельних ділянок КП "Парк" з метою приведення документів у відповідність до чинного законодавства, зокрема і змінити цільове призначення. 07.01 Для будівництва та обслуговування об'єктів рекреаційного призначення Зараз готуємо решту документів, після чого нове цільове призначення відображатиметься і в публічній кадастровій карті", - зазначив мер Житомира.


Як повідомлялося, на порталі електронних петицій до міської ради з'явилося звернення з вимогою недопущення забудови житомирського Гідропарку. Зараз паркова зона має цільове призначення - "Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд".

Поділитись

Новини по темі: