29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Гряде забудова Гідропарку? У Житомирі змінили цільове призначення земель паркової зони. ФОТО

Гряде забудова Гідропарку? У Житомирі змінили цільове призначення земель паркової зони. ФОТО

  • 6 травня, 2019 12:53
  • 1
На порталі електронних петицій до міської ради з'явилося звернення з вимогою недопущення забудови житомирського Гідропарку. У тексті петиції зазначається, що на землях Гідропарку було змінене цільове призначення.

"Звертаю увагу громади м. Житомира на те що відбулась зміна цільового призначення земель гідропарку м.Житомира на "В 02.01." (Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)) - для будівництва котеджів", - йдеться у петиції.

Мова йде про дві земельні ділянки у Гідропарку, площею 22.9933 га і 22.5528 га. За словами автора петиції, данні ділянки (включаючи пляж №2) підготовлено під продаж для будівництва котеджів.

"Вимагаємо надати рішення сесії міської ради, на якій було змінено цільове призначення вказаних земель. Змінити цільове призначення на відповідне - наприклад - 10.08 - Для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей, або інше", - зазначає автор онлайн-петиції.

Підписати онлайн-петицію можна тут. Щоб ініціативу розглянули в мерії, вона повинна зібрати 250 підписів за 90 днів.

Кадастрова карта




Класифікація цільового призначення земельної ділянки

Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Дмитрий
7 травня, 2019 8:28:11

Я против в зоне отдыха любого строительства. Там где жилое это и стоки и бытовые отходы и машины с выхлопными газами. Не допускать этот беспредел. Охраняйте прибрежно захистну зону для людей!