29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Реконструкція водопроводу у Житомирі: перші 1,5 км прокладуть на Мальованці

Реконструкція водопроводу у Житомирі: перші 1,5 км прокладуть на Мальованці

  • 19 квітня, 2019 15:47
30 квітня у Житомирі розпочнуть роботи по заміні системи водопостачання на вулицях Радонова та Чумацький шлях. До КП "Житомирводоканал" вже надійшла перша партія нових труб діаметром 500 міліметрів.

Про це повідомив директор комунального підприємства Андрій Нікітін.
 

"У Житомир, в рамках реалізації одного із трьох проектів реконструкцій системи водопостачання за кошти кредиту від Світового банку, вже надійшла перша партія трубопроводів для будівництва нового магістрального водопроводу по вулицях Радонова та Чумацький шлях. З 30 квітня підрядник розпочне горизонтальне буріння та монтаж нової магістралі. Це - перші 1400 метрів DN500", - зазначив посадовець.


Нагадаємо, в Житомирі до 2020 року планується втілити 3 масштабних проекти реконструкцій за кошти кредиту від Світового банку. Необхідність реконструкцій систем – актуальна потреба заміни старого обладнання, яке не виконує покладені на нього функції, та технологій, що відстають від вимог часу на більше, ніж 30 років. 

В рамках реалізації проекту "Реконструкція основних магістральних мереж" буде замінено 10 км водогінних мереж великого діаметру. Цей же проект також передбачає заміну дюкерних переходів (труб, які знаходяться під річкою).
 
Ділянка, де замінять труби
Поділитись

Новини по темі: