20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • В деяких маршрутках Житомира знову відмовляються возити пільговиків. В мерії називають це самоуправством перевізників

В деяких маршрутках Житомира знову відмовляються возити пільговиків. В мерії називають це самоуправством перевізників

  • 1 квітня, 2019 13:37
1 квітня у житомирських маршрутках містяни зафіксували оголошення про те, що перевезення пільговиків буде платним, крім деяких категорій.

Зазначену інформацію житомиряни зафіксували в маршрутках №30, №5, №1, №58, передає Житомир інфо.

«Шановні пасажири! У зв’язку з відсутністю компенсації за перевезення пільгових категорій громадян з 1 квітня 2019 року, за рахунок перевізника, будуть здійснюватись пільгові перевезення тільки дітей-сиріт, учасників АТО та членів сімей загиблих (померлих) учасників АТО», - йдеться в оголошенні.

Заступник начальника управління транспорту та зв’язків Житомирської міської ради Валентин Васянович зазначив, що буде позачергова перевірка та складатимуться протоколи за порушення перевезення пільговиків.
 

«В першу чергу – це самоуправство перевізників. Ніяких домовленостей з ними не було. У нас вже зафіксовано понад 6-7 звернень громадян по телефону, будемо готувати наказ про позачергову перевірку, будемо виїжджати та складати протоколи за порушення перевезення пільгових категорій громадян. Потім, буде накладати штрафи якщо виграємо в суді, бо тут проблема виникла в тому, що за пільгові категорії ні з державного, ні з міського бюджетів їм не відшкодовують кошти», - сказав Валентин Васянович.



Нагадаємо, подібні оголошення були розміщені в маршрутках №23. Раніше приватні перевізники заявляли про необхідність підняття ціни на проїзд в маршрутках Житомира до 8 гривень.
 
Поділитись

Новини по темі: