19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Дороги Житомира в жахливому стані: ремонт вимагають як активісти, так і начальник ТТУ. ФОТО

Дороги Житомира в жахливому стані: ремонт вимагають як активісти, так і начальник ТТУ. ФОТО

  • 7 лютого, 2019 10:51
Перед початком чергової сесії Житомирської міськради 7 лютого кілька десятків людей прийшли з плакатами до міськради. Учасники акції нарікають на поганий стан доріг в обласному центрі, свої слова вони підтверджують плакатами і фотографіями, повідомляє Житомир інфо.

Мер Сергій Сухомлин, який ішов на сесію, сказав пікетувальникам, що послухав їхні вимоги та відповість на звинувачення під час сесії, де вони збираються виступити.

На поганий стан доріг нарікає і начальник Житомирського ТТУ Євгеній Демчик. 

Чиновник зазначає, що через жахливий стан доріг у місті регулярно ломаються тролейбуси. З приводу цього Демчик звернувся до заступника мера Дмитра Ткачука.

"Звернувся до заступника мера Дмитра Ткачука з приводу жахливого стану житомирських доріг, в тому числі де курсує громадський транспорт. В даний момент ситуація виглядає, як замкнене коло: ми ремонтуємо тролейбуси, вони виїжджають на дороги, ламаються і ми знову ремонтуємо тролейбуси. Не знаю, як ще звернути увагу Дмитра Григоровича до даної проблеми. Не висипати ж відро асфальту йому на стіл, правда?", - написав Євгеній Демчик у соцмережі.

Як повідомляв "Журнал Житомир", у найближчі дні, на центральнах вулицях Житомира комунальники будуть ремонтувати дорожнє покриття.







Поділитись

Новини по темі: