29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Ремонт декількох вулиць Житомира можуть перекласти на плечі ОДА

Ремонт декількох вулиць Житомира можуть перекласти на плечі ОДА

  • 6 лютого, 2019 16:14
Житомирський виконком має намір передати ремонт 4 вулиць Житомира управлінню дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської облдержадміністрації.

Відповідний проект рішення виконавчого комітету "Про передачу проектно-кошторисної документації та функцій замовника" розміщений на сайті міськради 6 лютого

"Враховуючи великі об’єми шляхоремотних робіт по вулицях Житомирської міської об’єднаної територіальної громади, з метою залучення коштів регіонального фонду, відповідно до ст. 29 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради вирішив передати проектно-кошторисну документацію та функції замовника на капітальний ремонт об’єктів Житомирської міської об’єднаної територіальної громади управлінню дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської обласної державної адміністрації згідно з додатком", - йдеться у документі.

У додатку до проекті рішення зазначається, що ОДА планують передати ремонт вулиць Велика Бердичівська (від майдану Соборного до Старого бульвару); Кооперативна; Дачна і дорогу Вересівський шлях (від автодороги Київ-Чоп до вулиці Саєнка).

Нагадаємо, депутати Житомирської міської ради 27 вересня 2018 року проголосували за створення Житомирської міської об'єднаної територіальної громади. Після приєднання села Вереси до Житомира, міська рада обіцяє відремонтувати дорогу до села.

Поділитись

Новини по темі: