26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Заступник мера розповів, хто найкраще прибирає Житомир від снігу

Заступник мера розповів, хто найкраще прибирає Житомир від снігу

  • 25 січня, 2019 13:27
  • 2
Житомир від снігу прибирається непогано – у цьому запевняє заступник міського голови Сергій Кондратюк. За його словами ситуація з очищенням, зокрема, прибудинкових територій, знаходиться під контролем.

За інформацією Житомир лайф, вчора посадовець провів розширену виїзну нараду за участі як представників управлінь міськради, комунальних підприємств, так і ОСББ, ВЖРЕПів та керуючих компаній. 

Зокрема, чиновник промоніторив, хто і як впорався з прибиранням міста від снігу.
 

«Вчора на нараду я зібрав усі відповідні наші служби: управління муніципального розвитку; управління транспорту та зв’язку; управління комунального господарства; КП «Експлуатація штучних споруд», КП «УАШ», КП «Зеленбуд» і т.д. Також були представники усіх керуючих компаній, ОСББ та ВЖРЕПів. Ми 2,5 години об’їжджали місто. У висновку можна сказати, що найменше нарікань на роботу ПП «ВЖРЕП №8», - взагалі відмінно прибрано. ТОВ “Керуюча компанія “ДомкомЖитомир”, - добре прибрано. КП «ВЖРЕП №9» також відмінно. Є невеликі нарікання по ТОВ «Управляюча компанія «Полісся» та ТОВ «КК КомЕнерго». Також є низка питань по тих ділянках, які прибирає КП «УАШ», а саме прибирання ними тротуарів. Тому, насправді, я б не сказав, що місто погано прибирається. Водночас, ситуація контролюється, так як 2 дні так точно працівники УКГ не просиджували у кабінетах штани, а ходили по територіях і перевіряли», - повідомив Сергій Кондратюк, зазначивши, що більш детально інформація буде викладена у звіті.


Водночас заступник мера повідомив, що наразі готується його доручення, яким, серед іншого, буде надано доручення усім службам посилити свою роботу у напрямку прибирання міста від снігу.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

25 січня, 2019 17:14:41

не знаю хто, але знаю де - Михайлівську шкребуть, а скрізь не дуже

26 січня, 2019 16:35:29

А ці повноваження вже віддали Кондратюкові?