Зичимо нових звершень у прийдешньому році. А ми будемо робити це разом з вами. Минулого року Вульф здобув золоту відзнаку «Народний Бренд 2017» у номінації «Кращий бар та паб». А тепер, завдяки вам, ми перемогли у номінації «Кращий ресторан» 2018-го року.
Ми мали за мету отримати ваше визнання та любов. Щодня ми вдосконалювали нашу майстерність та створювали нові смаки, щоб кожен отримував маленьке гастрономічне свято щоразу. Вдячні всім, хто віддав за нас свій голос. Це цінніше за думку будь-якого суворого журі. Дякуємо, ви найкращі друзі усіх часів.
Попереду всіх нас чекає багато цікавих відкриттів. Віримо, що одного дня дістанемо для вас зірку Мішлен. Сподіваємося, що це буде перша зірка в Україні. Щоб наша країна та світ пишалися житомирянами. Бо ми того варті, ми — особливі.
Наш маленький заклад радий новим знайомствам та друзям. Ми маємо чим підкорити ваше серце та смак.
З прийдешнім Новим роком!
Друзі у соцмережах:
Які малесенькі блюда) Дві ложки борщу
На 2. Ну вони типу молекулярна кухня ))) завжди дивували ці порції в звичайних забігайлівках, бо такі вони лише в ресторанах де кухар має пару зірок Мішлен. Коневі ногу кують, а жаба свою підставляє.
Такі маленькі порції - це десь норма? З чим це пов'язано?
Ага, прочитав трохи про це, просвітився)
О, то цей бар цікавий ще й тим, що транслював московські канали)