19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Як житомиряни на Михайлівській наряджали новорічні ялинки. ФОТОРЕПОРТАЖ

Як житомиряни на Михайлівській наряджали новорічні ялинки. ФОТОРЕПОРТАЖ

  • 19 грудня, 2018 12:46
Сьогодні, 19 грудня, в День Святого Миколая на вулиці Михайлівській у Житомирі організували парад ялинок. Святкові дерева прикрашали житомирські підприємці, комунальні підприємства міста, представники ОСББ, навчальні заклади, заклади охорони здоров’я. 

За інформацією мерії, житомиряни обирали іграшки на свій смак та створювали ялинки власного дизайну.
 

«Наші майстрині спеціально випікали новорічні прикраси у формі печива та булочок. Виглядають вони ніби їстівні, але насправді зроблені так, щоб витримали і сніг і дощ. Прикрашаючи нашу ялинку, ми намагаємось створити для людей атмосферу різдвяно-новорічних свят», - говорить Тетяна, представниця підприємства «Золотий Каравай».


Лісові красуні прикрашені у різних стилях: цукерками, авторськими іграшками, бантами, ковбасою, м’якими іграшками, кулями, серпантином та логотипами.

«Ми прикрасили 8 ялин, які стоять в горщиках – ті, що ми ставили на Михайлівській десь місяць тому. Прикраси обирали на власний смак: червоні банти, сніжинки, кулі. Знаю, що позитивні емоції та веселий настрій всім житомирянам гарантовано!», - розповідає Олена, працівниця КП «Зеленбуд».

Нагадаємо, сьогодні на площі Корольова розпочне роботу Різдвяний ярмарок та засяє вогнями головна ялинка міста.



















































Поділитись

Новини по темі: