28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Свіжо покладений асфальт на дорозі у Житомирі не витримав і тижня експлуатації. ВІДЕО

Свіжо покладений асфальт на дорозі у Житомирі не витримав і тижня експлуатації. ВІДЕО

  • 19 листопада, 2018 16:07
В Житомирі на минулому тижні після ремонту тепломереж на вулиці Старовільській відновили рух транспорту. Після зняття тимчасової розмітки на вулиці Перемоги, левова частка авто з району Богунії в напрямку центру міста рухається саме цією вулицею. 

Але менш ніж за тиждень експлуатації, на ділянках, де тривали ремонтні роботи, на новому асфальті вже з’явились ями, які водії намагаються оминати, - передає Житомир інфо.

Роботи з відновлення асфальтобетонного покриття виконувала ТОВ «Шляхбуд-5», одним із засновників якої є колишній керівник КП «Управління автомобільних шляхів» Володимир Гаврилюк. У «Теплокомуненерго» розповідають: про ями на новому асфальті знають і вже повідомили про це підряднику, який має усе виправити за власний кошт.

«Ми вже спілкувались із підрядником, який виконував роботи. Це «Шляхбуд-5», керівник Гаврилюк. Вони повинні усе відновити. Там є три проблемних ділянки. З однієї і іншої сторони вулиці Ольжича. Якщо їхати з боку площі Короленка, то до вулиці Ольжича є декілька вибоїн. І після Ольжича є ще одна, найбільша. Про це ми спілкувались із підрядником і усі недоліки буде усунуто. Вони зобов’язані виконати це самі. Терміни були озвучені такі, що чим швидше, тим краще», - розповів головний інженер КП «Житомиртеплокомуненерго» Валерій Бужинський.

Як повідомлялось, після ремонту тепломереж упродовж двох тижнів комунальники не могли відновити рух вулицею Старовільською у Житомирі.

Увесь транспорт пустили в обхід - вулицею Перемоги. Для цього у вересні нанесли тимчасову жовту розмітку, яка забезпечує рух у дві смуги від майдану Короленка до перехрестя Грушевського-Троянівська. Нині на ділянках, де проводились ремонтні роботи, укладено новий асфальт.

Поділитись

Новини по темі: