20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Замовити доставку піци краще на Містер Ам Житомир - найбільший вибір

Замовити доставку піци краще на Містер Ам Житомир - найбільший вибір

  • 2 листопада, 2017 21:26

Кулінарна страва родом з Італії – піца. Кожен другий знає що це таке і, власне, любить нею поласувати. Це не просто шмат тіста з різними інгредієнтами, а справжній витвір мистецтва, з особливим соусом та дуже смачною  начинкою. На сьогодні заклади мають цілий асортимент піц, різних видів, починаючи стандартною «Маргаритою», і закінчуючи запашною «Чотири сира». У цій статті ми розповімо, де саме в Житомирі можна замовити доставку смачної піци, де її краще купить в якії піццерії.

 

Шульц ЖитомирШульц

Якщо ви фанат крафтового пива і обожнюєте смачну піцу – то вам сюди. Шульц пропонує: піцу «Барбекю», на випадок, якщо у вас велика компанія і дуже хочеться наїстися навіть одним шматком, піцу «Морську», піцу «Салямі», яка має начинку асорті, фірмову піцу «Шульц», яка здивує вас незвичайним смаком, а для тих, хто полюбляє щось креативне пропонують піцу «Цезар», яка зовні нагадує салат. А замовити таку смакоту, можна за допомогою сервісу Mister.Am

 

Челентано ЖитомирЧелентано

Основна спеціалізація даного закладу – піца. З цього можна зробити висновок, що піци в Челентано завжди смачні, незвичайні та обов’язково здивують. В їх асортименті: піца «Пекін», піца «Калькутта», піца «Мюнхен», піца «Амстердам», піца «Бургундія», а також смачнюща піца «Гавайська», «Діабола», «Капрічіозі», «Американа», «Баварська», «Палермо» та звичайно – «Маргарита». До речі, якщо замовляти саме через сервіс Mister.Am, то можна отримати піцу «Маргариту» у подарунок при замовленні любої іншої піци.

 

Beer Beef ЖитомирBeer Beef

Даний заклад пропонує скуштувати фірмову піцу «Beer Beef» з копченою куркою, баликом і сиром моцарелою, піцу "З мідіями та томатами", піцу «Жульен» з куркою та грибами та піцу «Цезар» з сиром пармезан. Ви точно не залишитесь байдужими!
У меню м`ясного пабу «Beer Beef» представлена ​​європейська кухня. Основний акцент зроблений на м`ясні страви: свинина, телятина, курка, індичатина і навіть риба. Крім цього є перші страви, піци, різні теплі, овочеві та м`ясні салати, смачні бургери і фірмові дерунчики, а також десерти.

 

Primavera ЖитомирPrimavera

Відчути справжній смак Італії вам допоможе ресторан Primavera. В його асортименті 6 найпопулярніших піц: «Маргарита», «Мілан», фірмова «Прімавера», «Флоренція», «З морепродуктами» та «Чотири сири». Піца на тонкому тісті з вишуканою начинкою прямо як в Італійському ресторані, залишиться в ваших спогадах надовго.

 

BEERЁZA ЖитомирBEERЁZA

А ось скуштувати піцу по-українськи ви зможете в ресторані BEERЁZA. Заклад пропонує: піцу «Гайдамацьку» та піцу «Франківську». Дані страви обов’язково прийдуться вам до смаку та доведуть, що українське – смачніше. Також є можливість зібрати свою власну піцу.

 

 Ланселот ЖитомирЛанселот

Паб Ланселот здивує вас різноманітними видами піц, які залишать після себе лише приємне враження. Вам пропонують: піцу «Мафія» з печерицями, «Чотири сира» з сиром дор-блю та грано-падано, смачна піца «Кантрі» з копеною куркою, піца «Ді Маре» з кальмарами та креветками, «Мисливська» з ковбасками та «Пармська» з баликом та беконом. А ще в загашнику у Ланселота є піца "Чьоткая" з салямі, беоном та грибами печерицями та "Перфекта" з прошуто і пармезаном. Скуштувавши один раз – обов’язково захочеться ще!  

 

Ірландський Паб ЖитомирІрландський Паб

Якщо вам дуже закортіло скуштувати піцу «Асорті», піцу «Сирна» з трьома видами сиру або піцу «Ковбасну» з мисливськими ковбасками - то Ірландський Паб задовольнить ваші забаганки. Варто лише замовити страву через Mister.Am, і задоволення приїде до вас саме, для цього навіть не варто з дому виходити.
 

Доставка піци в Житомирі за допомогою Mister.Am здійснюється дуже швидко, дешево і просто. Наприклад ви хочете замовити піцу додому, в офіс, або туди, куди вам буде зручно – оберіть свою улюблену піцу і Mister.Am доставить вам її вчасно і оперативно!


Містар Ам - доставка Житомир
 

Встановіть додаток Містер Ам

Поділитись

Новини по темі: