19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Найкращі ресторани Житомира

  • 4 квітня, 2017 17:10
Сервіс доставки Містер Ам співпрацює з багатьма закладами Житомира, тому ви зможете знайти оптимальний варіант безпосередньо в вашому районі, щоб доставка їжі зайняла мінімум часу. Кур`єри привезуть гарячі страви - гарячими, холодні - охолодженими, а напої - оптимальної температури. В результаті ви отримаєте все необхідне для того, щоб влаштувати люксову вечерю, не виходячи з дому чи офісу.

Важливою перевагою сервісу Містер Ам є доступ до меню найбільш популярних закладів Житомира. В піцерії «Челентано» представлений широкий вибір піци. Це не тільки м`ясні піци з ковбасками, м`ясом, шинкою, та іншими складовими, а також вегетаріанські, сирні, з морепродуктами та грибні.

Ресторан «Шульц» - це особливе місце називають «шматочок Чехії» в Житомирі. Любителі хорошої пива знають, що тут подають дивовижне асорті ковбасок, приготованих на грилі. Заходьте на сторінку ресторану, відправляйте страви в лист замовлення. Наш кол-центр та оперативна служба доставки їжі опрацює замовлення та привезе ковбаски ще теплими.

Розігрався апетит? Ресторан «Irish Pub» - острівець ірландської культури в Житомирі, насолоджуйтесь стравами з меню, вибравши найулюбленіші, наприклад, соковитий стейк з лосося, курячі крильця в гострому соусі до пива, або найсмачніші реберця гриль з гарніром.

Великий вибір італійської піци, бургерів та салатів від «Primavera», «Ланселот», «New York Street Pizza» та інших відомих в місті закладів завжди до ваших послуг. Замовлення їжі онлайн в Житомирі доступно всім і кожному. Не пропустіть можливість доставити собі гастрономічне задоволення прямо зараз.
 
Шульц
Житомир Шульц
Primavera
Житомир Primavera
Челентано
Житомир Челентано
Фарш-Бар Котлета
Житомир Фарш-Бар Котлета
SUSHKA
Житомир SUSHKA
Шашличний двір
Житомир Шашличний двір
New York Street Pizza
Житомир New York Street Pizza
Alyssum
Житомир Alyssum
Beer Beef
Житомир Beer Beef
БуфетА
Житомир БуфетА
Ланселот
Житомир Ланселот
Ирландский паб
Житомир Ирландский паб
Chicken Hut
Житомир Chicken Hut
SOVA loft bar
Житомир SOVA loft bar
Ваніль
Житомир Ваніль
Поділитись

Новини по темі: