19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Через морози у Житомирі масовj проривають труби

  • 22 лютого, 2011 11:38
Сьогодні в Житомирі аварійними службами КП «Житомирводоканал» будуть проводитися роботи по ліквідації проривів і витоків води з водопровідних мереж.

Як стало відомо «Журналу Житомира», ремонт труб проведуть за адресами: вул.Східна, 73, Гранітна, 8, провулок Кільцевій, 9.

Ділянка пошкодженої каналізаційної мережі буде ремонтуватися у районі вулиці Селецької, 21.

Ремонтні  роботи запірної арматури будуть здійснюватися на водомережах по вулиці Саєнко, 24/9, пожежні гідранти ремонтуватися на вулицях - Саєнко, 52, Котовського, 8, Театральна, 13, Першого Травня 13, Старий Бульвар, 13.

Всього, за минулу добу в Житомирі, внаслідок складних погодних умов,  усунені чотири пошкодження на водопровідних мережах, ліквідовано 23 засмічення на каналізаційних мережах міста, відремонтовано три водорозподільні колонки та пожежний гідрант.

Нагадаємо, в грудні 2010 року в Житомирі відбулися масштабні аварії на тепло-і водомережах міста. Тоді в 1-ій міській лікарні на вулиці Великій Бердичівській цілий день не було води. Не було води також у цілому районі Житомира, окресленому вулицями Східної і Шелушкова.
Поділитись

Новини по темі: