25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • В Житомирі у боржників за опалення можуть конфіскувати авто або квартиру. ВІДЕО

В Житомирі у боржників за опалення можуть конфіскувати авто або квартиру. ВІДЕО

  • 13 грудня, 2010 18:31
Працівники «Теплокомуненерго» в Житомирі, час від часу, особисто заходять у квартири недобросовісних платників та нагадують про їх борги.

Іноді працівники органів державної виконавчої служби, які займаються виконанням судових рішень, винесених на користь підприємства, змушені конфісковувати телевізори, холодильники та іншу побутову техніку.

У багатоповерховому будинку по вулиці Крошенській в кожному під'їзді знаходяться три-чотири квартири, де живуть недобросовісні платники комунальних послуг. Багато мешканців двері вечірній делегації не відкривають.

Там, де господарі двері відчиняють, в квартиру не запрошують. Пояснюють, не платять, бо нічим.

У разі наявності значної заборгованості у людей зазвичай вилучають їхні речі. В одній з квартир сума боргу за комунальні послуги сягає майже сім тисяч гривень. Державні виконавці починають описувати майно. Господарі квартири відразу знаходять тисячу гривень, щоб не забирали телевізор.

 - Але не тільки на Крошні живуть недобросовісні платники, - говорить заступник директора орендного підприємства «Житомиртеплокомуненерго» Юрій Волконітін. - Усього житомиряни мають більше 13 мільйонів гривень. Борги за комунальні послуги теплокомуненерго не скасує ні за яких обставин.

 - Порушено справу про банкрутство підприємства «Житомиртеплокомуненерго» і деякі думають, що борги спишуть, - розповідає Волконітін.

У разі заборгованості на суму понад 10 тисяч гривень, у боржників можуть конфіскувати автомобілі або навіть накласти арешти на квартири, говорять в «Житомиртеплокомуненерго».

Поділитись

Новини по темі: