28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Сьогодні в Житомирі міліція «відкрила двері» і пригощала перехожих «солдатською кашею». ФОТО

Сьогодні в Житомирі міліція «відкрила двері» і пригощала перехожих «солдатською кашею». ФОТО

  • 11 грудня, 2010 17:49

Сьогодні, у суботу 11 грудня, в Житомирі в Управлінні МВС пройшов День відкритих дверей, де всі бажаючі мали можливість зазирнути за «міліцейські лаштунки».

Про це «Журналу Житомира» повідомляє Антон Сичевський, УМВС України в Житомирській області.

З раннього ранку на бульварі перед управлінням були розміщені інформаційні стенди, які ілюстрували діяльність підрозділів УМВС, а найцікавіше - спецзасоби і спецтехніку, в тому числі БТР, які стоять на озброєнні і використовуються в повсякденній роботі міліції.

Як прокоментував перший заступник начальника УМВС України в Житомирській області Ігор Савченко: «Цей захід для нашого управління є важливим, оскільки ми відкриваємо двері перед усіма охочими ближче познайомитися з роботою міліції. У першу чергу ми розраховуємо на підростаюче покоління, оскільки для нас важливо пропагувати повагу до закону і здорового способу життя».

Під час Дня відкритих дверей відвідувачі захоплено розглядали виставку з вилученими з обігу наркотиками, зразками контрафактної та фальсифікованої продукції, фальшивими грошима.

Бійці «Беркуту» презентували відвідувачам засоби, якими оснащені спецпідрозділи. Під час ознайомлення діти мали можливість приміряти на себе бронежилети, потримати в руках захисні щитки й справжню зброю.

Незабутнє враження справив на відвідувачів показовий виступ кінологічної служби. Німецька вівчарка на прізвисько «Рекс» цього дня перетворилася буквально на зірку публіки - виконання собакою різних вправ заворожувало всіх гостей.

Бажаючі, як діти, так і дорослі, отримали інформацію про порядок прийому на службу в органи внутрішніх справ і вступ до вищих навчальних закладів системи МВС України. Крім того, підлітки мали можливість записатися до групи з курсу самозахисту.

Незважаючи на морозну погоду, гості заходу отримали багато приємних вражень та емоцій, а «солдатська каша» і гарячий чай, приготовлені кухарями частини внутрішніх військ МВС, допомогла і зігрітися, і відчути себе в майже домашньому колі друзів.

УМВС у Житомирській області









Поділитись

Новини по темі: