24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Влада Житомира запрошують обговорити нові тарифи на послуги по утриманню будинків

Влада Житомира запрошують обговорити нові тарифи на послуги по утриманню будинків

  • 17 вересня, 2008 12:18

Виконком міської ради м. Житомира запрошує житомирян до обговорення проекту про встановлення нових тарифів на послуги по утриманню  будинків.

Як повідомили «Журнал Житомира», виконавчим комітетом міської ради розроблений новий проект регуляторного акту: «Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій».
 
Відміченим проектом передбачається привести у відповідність з економічним рівнем витрат тарифи на послуги по утриманню  будинків і споруд і прибудинкових територій.
 
Зауваження і пропозиції від фізичних і юридичних осіб за даним проектом рішення можна посилати до 19 вересня 2008 року за адресою:
м. Житомир, площа С.П.Корольова, 4/2, Управління житлового господарства міської ради, e-mail:prom-zt@rambler.ru., тел. 37-27-15
 
Р І Ш Е Н Н Я

Про встановлення тарифів на
послуги з утримання будинків
і споруд та прибудинкових
територій



Відповідно до статті 28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 7 Закону України “Про житлово-комунальні послуги”, постанови Кабінету Міністрів України від 12 липня 2005 року № 560 “Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій і типового договору про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій”, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Встановити з 1 жовтня 2008 року вартість послуг, пов’язаних з утриманням будинків і споруд та прибудинкових територій згідно з додатками №№1-14.
2. Затвердити Перелік обов’язкових послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій згідно з додатком №15.
3. Встановити з 1 жовтня 2008 року тариф на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій по кожному будинку окремо залежно від кількісних показників фактичного надання послуг згідно з додатками №№16 – 19.
4. Не включати до тарифу на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для проживаючих:
4.1. На першому поверсі в будинках з ліфтами, не обладнаними картковою системою, витрати на технічне обслуговування ліфтів та енергопостачання ліфтів.
4.2. В будинках з ліфтами, обладнаними картковою системою, витрати на технічне обслуговування ліфтів та для проживаючих на першому поверсі енергопостачання ліфтів.
5. Підприємствам (організаціям) – надавачам послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій внести договорів з споживачами цих послуг, проводити перерахунки за ненадані, або надані не в повному обсязі, послуги на підставі актів-претензій.
6. Вважати такими, що втратили чинність рішення міськвиконкому від 15.03.07. №187 «Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій» та від 26.06.08. № 471 «Про внесення доповнень в додаток 4 рішення міськвиконкому від 15.03.07. №187».
7. Управлінню по зв’язках з громадськістю міської ради (начальник Шуст В.П.) через засоби масової інформації довести до відома споживачів послуг прийняття даного рішення.
8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кругляка Е.Б.

Міський голова В.Т.Шелудченко

Поділитись

Новини по темі: