18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Через фінансові проблеми в Житомирі перестали ремонтувати ліфти

Через фінансові проблеми в Житомирі перестали ремонтувати ліфти

  • 3 вересня, 2008 16:20

Вже 2 місяці в Житомирі не фінансується капітальний ремонт ліфтів, і до кінця року на це грошей в бюджеті не передбачено.

Про це «Журналу Житомира» заявив заступник міської голови Едуард Кругляк.

«Ми опинилися в дуже складній фінансовій ситуації. Практично всі наші програми, які фінансуються із загального бюджету, – вже вичерпали ресурс грошей. Понад 20 днів не фінансуються програми бюджету розвитку міста», - відзначив Едуард Кругляк, і привів приклади.
 
Через відсутність засобів практично припинені роботи по реконструкції зовнішнього освітлення міста, не проводиться заміна комунікацій на водо- і тепломережах, а також в самих житлових будинках.
 
«На даний момент взагалі не початі роботи по заміні зовнішніх мереж, практично не проводяться роботи по асфальтуванню прибудинкових територій. Справа може рушити з місця у випадку, якщо продовжиться фінансування програм бюджету розвитку міста», - із слів Едуарда Кругляка повідомляє радіо "Житомирська хвіля".
 
Комунальники мають намір звернутися по допомогу до депутатів Житомирської міськради на сесії, яка запланований на 16 вересня.
Поділитись

Новини по темі: