26 червня, 2024
Ми в соцмережах

5 жителів Житомирщини отримали нагороду ДонорUA Awards 2024

  • Фото: donor.ua
  • 10 червня, 2024 18:41

72 донори стали Почесними, здавши кров понад 40 разів. Також 16 людей, які мають понад 100 донацій, отримали статус Заслужених донорів. Нагороди отримали зокрема і двоє Почесних донорів з Житомира, двоє з Коростеня та один з Овруча.

Подія відбулася 8 червня. Нагороду присуджували донорам, зареєстрованим на платформі ДонорUA, які мають кількість підтверджених донацій, що співвідноситься з державними званнями. 

5 жителів Житомирщини отримали нагороду ДонорUA Awards 2024

«Донорство крові має бути регулярним: від цього фактора залежить і стабільність запасів крові, і її безпека та якість. Адже регулярні донори свідомі своєї місії та відповідально ставляться до свого здоров’я. А ще регулярне донорство — це про місію. Люди, які впродовж років діляться кров’ю, аби рятувати життя — джерело світла і натхнення для нас. Дякуємо всім, хто у найстрашніший час не опускає рук — кров ніде не виготовляється і не продається, тож ваша допомога — безціннна», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

46 з 88 номінованих донорів змогли відвідати церемонію особисто, й отримали нагородну статуетку та подарунки від партнерів ДонорUA. Решта лауреатів отримають свої нагороди поштою. 

Реєструйтеся на ДонорUA, здавайте кров системно, користуйтеся бонусами від партнерів та збирайте донації в особистому кабінеті, аби одного дня поповнити лави Почесних і Заслужених донорів. 

5 жителів Житомирщини отримали нагороду ДонорUA Awards 2024

Журнал Житомира писав, що криміналісти Житомирщини стали донорами крові для поранених захисників України.

Житомир потребує донорів крові усіх груп з негативним резус-фактором. На Житомирщині потрібні донори усіх груп крові.

Поділитись

Новини по темі: