19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • На Житомирщині засідає Комітет Верховної Ради України з питань соцполітики. ФОТО

На Житомирщині засідає Комітет Верховної Ради України з питань соцполітики. ФОТО

  • 13 травня, 2021 18:11
13 травня у місті Новоград-Волинський розпочалося дводенне виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.

Участь у засіданні Комітету беруть голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко, голова обласної ради Володимир Федоренко, заступник голови обласної ради Володимир Ширма, народні депутати – члени Комітету, представники влади, бізнесу, громадських організацій, профспілки.

Перед початком зустрічі її учасники поклали квіти до Меморіалу загиблим учасникам антитерористичної операції, а також відвідали Літературно-меморіальний музей Лесі України у Новограді-Волинському.

За інформацією облдержадміністрації, Комітет сьогодні ознайомився з роботою швейної фабрики «LESYA» та провів засідання «круглого столу» на тему: «Реалізація заходів щодо сприяння зайнятості населення, визначених Законом України «Про зайнятість населення».

Ще одне засідання за «круглим столом» відбудеться завтра, 14 травня. Тема – «Участь громадськості у процесах соціального діалогу». 

Також народні депутати планують ознайомитися з роботою Житомирського міського центру зайнятості та провести робочу нараду щодо проблемних питань в сфері соціального захисту громадян.











Фото: Житомирська ОДА
Поділитись

Новини по темі: