27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Житомир просить в обласної ради 68 мільйонів на фінансування ПТУ

Житомир просить в обласної ради 68 мільйонів на фінансування ПТУ

  • 24 грудня, 2020 11:56
Житомирська міська рада ще раз звернеться до обласної ради стосовно фінансування закладів професійно-технічної освіти. Відповідне рішення було прийнято під час засідання 24 грудня.
 

"Депутатський корпус Житомирської міської ради 8-го скликання вкрай стурбований відсутністю джерел для покриття видатків на фінансування професійно-технічних навчальних закладів, розташованих на території м. Житомира", - йдеться у зверненні депутатів.


Депутати Житомирської міської ради пропонують забезпечити фінансування закладів професійно-технічної освіти, які розташовані на території Житомира, на умовах співфінансування та передбачити в обласному бюджеті на 2021 рік видатки в сумі 68,6 млн грн.

Наразі у 5 закладах професійно-технічної освіти Житомира навчається 2 954 учнів. Лише близько 30% – мешканці Житомирської міської ОТГ.

Нагадаємо, 28 вересня, на позачерговій сесії міської ради депутати міської ради 7-го скликання розглянули звернення до Житомирської обласної ради щодо здійснення видатків на професійно-технічну освіту.
Поділитись

Новини по темі: