23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Дмитро Ткачук написав заяву і закликав депутатів проголосувати за його звільнення

Дмитро Ткачук написав заяву і закликав депутатів проголосувати за його звільнення

  • 31 жовтня, 2019 13:37
31 жовтня депутати Житомирської міської ради зняли з розгляду питання про звільнення заступника мера Дмитра Ткачука. Після цього Ткачук вийшов до трибуни, почав зі слайдами звітувати про свою роботу й пояснювати, чому досі не написав заяву на звільнення, повідомляє Житомир інфо.

"Я нічого не писав, бо вважаю, що такі питання мають вирішуватися нормальним шляхом, а не заявами з трибуни", - сказав Дмитро Ткачук.

Після цього він заявив, що готовий написати заяву, і закликав депутатів повернутися до розгляду питання про звільнення заступника міського голови.

На запитання "Де заява?" Дмитро Ткачук він відповів, що зараз напише.

"Коли буде заява, тоді я буду ставити на голосування повернення до цього питання", - відповів на це мер Сергій Сухомлин.

Згодом журналісти зафіксували заяву Дмитра Ткачука на звільнення.

Як повідомляв "Журнал Житомира", 17 вересня під час сесії міської ради обговорювали питання перевезення у маршрутках пільговиків. Мер міста Сергій Сухомлин був незадоволений тим, що його заступник та начальник управління транспорту не знайшли важелі впливу на перевізників. Сухомлин заявив, що чекає заяви на звільнення від Дмитра Ткачука та Костянтина Підпокровного. Пізніше заступник міського голови Житомира Дмитро Ткачук заявив, що нічого не знає про звільнення і залишається працювати на посаді.

Поділитись

Новини по темі: