19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Питання звільнення Ткачука розглянуть на найближчій сесії Житомирської міськради

Питання звільнення Ткачука розглянуть на найближчій сесії Житомирської міськради

  • 29 жовтня, 2019 17:05
  • 1
Мер Житомира Сергій Сухомлин має надію, що його заступник Дмитро Ткачук напише заяву на звільнення за власним бажанням. Про це він сказав під час засідання погоджувальної ради.

Як повідомляє Вголос.Zt, питання звільнення Дмитра Ткачука внесене в порядок денний чергової сесії міської ради, яка відбудеться 31 жовтня.

До проєкту рішення не включили прізвище заступника, якого планують звільнити. Однак Сухомлин підтвердив, що мова йде про Ткачука. На питання членів погоджувальної ради, чи написав уже заяву на звільнення Дмитро Ткачук, мер повідомив, що ні.

"До сесії час ще є. Тому почекаємо. Може ще напише", – сказав Сухомлин.

Як повідомляв "Журнал Житомира", 17 вересня під час сесії міської ради обговорювали питання перевезення у маршрутках пільговиків. Мер міста Сергій Сухомлин був незадоволений тим, що його заступник та начальник управління транспорту не знайшли важелі впливу на перевізників. Сухомлин заявив, що чекає заяви на звільнення від Дмитра Ткачука та Костянтина Підпокровного. Пізніше заступник міського голови Житомира Дмитро Ткачук заявив, що нічого не знає про звільнення і залишається працювати на посаді.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

30 жовтня, 2019 1:07:01

"Не можна звільняти людей - це порушення їх конституційного права на працю" - такі відповіді я отримував від Сухомлина