20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Віталій Бунечко - новий голова Житомирської облдержадміністрації

Віталій Бунечко - новий голова Житомирської облдержадміністрації

  • 12 серпня, 2019 11:57
  • 1
12 серпня у Олевську в приміщенні місцевої РДА Президент України Володимир Зеленський представив нового голову Житомирської обласної державної адміністрації - Віталія Івановича Бунечка.

На подвір'ї перед будівлею РДА побачити Президента України прийшло багато місцевих жителів.

Як повідомляє журналіст "Журналу Житомира", разом з Зеленським на зустрічі були присутні: Іван Баканов, в.о. голови СБУ, Сергій Трофімов - перший заступник глави Адміністрації президента, Руслан Рябошапка - заступник глави Адміністрації президента.

На зустріч також приїхали керівники міст, державних органів, управлінь.

У своїй промові Віталій Бунечко акцентував увагу на зменшенні бюрократії та залученні інвесторів до області. Також новий голова ОДА подякував воїнам ОСС, з якими він пліч-о-пліч провів останніх 9 місяців.
 

Біографія


Віталій Бунечко народився у 1973 році. Має дві вищі освіти: педагогічну та юридичну. Є кандидатом юридичних наук, полковник СБУ. 

Раніше Віталій Бунечко був першим заступником начальника головного управління регіонального органу СБУ (у місті Маріуполь). За інформацією українських ЗМІ, його рідний брат В'ячеслав є одним з провідних юристів "Укрнафти", що входить в орбіту інтересів Коломойського.

Згідно з декларацією про доходи, зарплата Віталія Бунечка за 2018 рік становила 365 тис. 409 грн, готівкою він задекларував 39 тис. доларів та 32 тис. євро.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Евгения Евгения
12 серпня, 2019 12:53:09

говернатор