26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Житомирські журналісти беруть участь в конкурсі на краще висвітлення діяльності держслужбовців

Житомирські журналісти беруть участь в конкурсі на краще висвітлення діяльності держслужбовців

  • 13 березня, 2011 21:20
У Житомирі обласне Управління Головдержслужби України проводить конкурс для місцевих ЗМІ «Наше призначення - служіння народу».

З цієї ініціативи журналістам пропонують позмагатися на краще висвітлення діяльності державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування в друкованих, телевізійних та радіомовних медіа, - повідомляє «Журналу Житомира» Українська асоціація видавців періодичної преси.

Конкурс проходить за сприяння Житомирської облдержадміністрації, Житомирської облради і організації Національної спілки журналістів України.

Метою конкурсу є підвищення іміджу держслужбовців та посадових осіб, їх ролі в процесі побудови правової демократичної держави, здійсненні суспільних та ринкових реформ у просуванні України шляхом європейської інтеграції.

Імена переможців організатори обіцяють назвати ближче до Дня державної служби, 23 червня 2011 року.

Нагадаємо, в минулому році, у номінації «Краща телепрограма», перемогла творча група в складі: ведучої Анжеліки Нестерчук та оператора Ігоря Грача, за програму «Ранок» про професійний шлях заступника начальника управління культури і туризму Житомирської облдержадміністрації Юрія Григоровича Градовського.
Поділитись

Новини по темі: