26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Мер Житомира обіцяє реконструювати сквер на Замковій горі

Мер Житомира обіцяє реконструювати сквер на Замковій горі

  • 20 січня, 2011 0:53
Житомирський міський голова Володимир Дебой розповів про свої враження від спільної з губернатором інспекції по місту і пообіцяв реконструювати сквер на Замковій горі.

Про це він заявив під час прямого ефіру на радіостанції «Житомирська хвиля», відповідаючи на запитання: "З яких об'єктів міська влада Житомира планує почати наводити порядок в Житомирі?".

 - Ми почали цю поїздку зі святою нашої землі, брами Житомира, Замкової гори - того місця, яке ми славимо на гербі Житомира. Але коли ми зайшли до парку, ми жахнулися. Наскільки він занедбаний, завалений сміттям, висохлими деревами, перекошеними бордюрами, зрізаними стовпами освітлення. Це все було раніше. А сьогодні це розграбований, понівечений парк. А це - святиня. Тому, напевно, з того місця ми і почнемо прибирання, реконструкцію і ремонт, - відповів Дебой.

Міський голова також сподівається на поліпшення збирання закріплених територій за магазинами, підприємствами, та іншими організаціями міста.

Володимир Дебой, вважає, що питання санітарного стану міста повинні взяти під особистий контроль депутати-мажоритарники, обрані від тридцяти округів міста.
Поділитись

Новини по темі: