19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Мер Житомира Володимир Дебой власноруч визначатиме об'єктивність журналістів

Мер Житомира Володимир Дебой власноруч визначатиме об'єктивність журналістів

  • 4 січня, 2011 15:57
Житомирський міський голова Володимир Дебой, на зустрічі з журналістами нагадав, що з нового року продовжиться щорічний міський конкурс "Журналіст року".

Як запевняв пан Дебой, міська влада та посадові особи місцевого самоврядування відкриті і завжди готові до конструктивного спілкування з представниками ЗМІ.

Робота влади буде висвітлюватись під час прес-конференцій, які проходитимуть щомісяця.

 - Ми будемо всіляко сприяти роботі журналістів. У свою чергу - чекаю від представників мас-медіа об'єктивності в подачі інформації про діяльність міської ради та її виконавчого комітету, - повідомив Володимир Дебой.

"Практика нагородження чиновниками представників лояльних ЗМІ під виглядом "кращих журналістів"- типовий пострадянський анахронізм. Це об'єктивно гальмує побудову демократичного суспільства взагалі і розвиток житомирських медіа - зокрема." - Пише журналіст місцевої газети "Субота".

"Зверніть увагу: мер чекає від ЗМІ об'єктивності. Тобто, визначення рамок цієї об'єктивності він героїчно приймає на себе. Теоретично Дебой може вирости над собою, якщо "Журналістом року", скажімо, буде визнаний затятий критик міської влади. Але це дійсно швидше фантастика, ніж теорія." - міркує журналіст газети Субота, який побажав залишитися анонімним.
Поділитись

Новини по темі: