Третій рік поспіль житомирські волонтери готують для ЗСУ олів’є і цей рік не став винятком. Тонну олів’є уже передали військовослужбовцям. Продукти для такої кількості страви збирали з 6 грудня.
Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомив ініціатор акції, волонтер Артур Волинець.
«Третій рік поспіль, ми готуємо “Тонну олів´є для ЗСУ”
Спільно з людьми з порушенням слуху, волонтерами та небайдужими Житомирянами, хочу подякувати усім підприємцям, небайдужим людям, які нам допомогли втілити все у реальність.
Хочу зауважити, що салат не заправлявся, салат доїзджає вже до пунктів призначення», — написав Артур Волинець.
До складу готової страви увійшли 300 кілограм картоплі, 200 кілограм вареної ковбаси, по 100 кілограм горошку, моркви, цибулі та солоних огірків, а також тисяча яєць.
Минулого року Журнал Житомира писав, що Житомирські волонтери приготували та відправили для воїнів ЗСУ тонну олів'є.