Тонну салату "Олів'є" приготувала та відправила на фронт для воїнів Збройних сил України команда житомирських волонтерів.
Про це повідомив ініціатор акції, волонтер Артур Волинець.
Це вже другий рік як волонтер організовує приготування салату для військових. Цьогоріч старт акції відбувся раніше, адже прагнули встигнути до Різдва. Крім того, за словами Артура, волонтери зібрали багатопосилок для бійців на фронт.
На приготування тонни салату з усіма етапами було потрачено день. Закупи на інгридієнти були зроблені з донатів, також підприємці привезли овочі.
"Пішло 300 кілограмів картоплі, 1000 яєць, 100 кілограмів моркви. Дуже допомогли нечуючі люди. Це люди з інвалідністю. Ми це все зварили, а вони все це почистили. І ми це все кришимо", - зазначив Артур Волинець.
Також волонтер додав, що салат не заправляли та не клали цибулю. Ці компоненти військові додадуть безпосередньо перед подачею до столу.